طريقة عمل الشيش طاووق


الست مفيدة
مشاركةمطبخ الست مفيدة 

المقادير:
صدوار دجاج مقطعة مكعبات .
بصلة مبشورة
ثوم مفروم .
2 معلقة معجون طماطم
2 معلقة من صلصة باربيكيو
ربع كوب زبادى

خليط من توابل (كمون – كزبرة – فلفل أسود – هيل – قرفة – قرنفل – بابريكا)
2 معلقة صويا صوص
عصير ليمونة
ملح
2 معلقة مايونير
ملعقة زيت

الطريقة :

اخلطى كل مقادير التتبيلة فى وعاء عميق زجاجى .
إنقعى بهذه الخلطة قطع الدجاج لمدة ساعة إلى يوم كامل بالثلاجة .
ينقع الاعواد الخشبية بالماء لمدة ساعة وتشك بها قطع الدجاج .
إشوى الشيش طاووق على الفحم أو في الفرن.
قدمى الشيش طاووق مع الشيبسى وسلطة الزبادى .

المصدر :
الست مفيدة


نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي( مطبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة