طريقة عمل الرستو المفروم ( المدقوق )


مشاركةمطبخ الست مفيدة

المقادير :
كيلو وربع لحم كستلاتة ( لحم بدهن )
3 حبات بصل
ثوم مفروم حسب الرغبة
ملح وفلفل
ربع كوب خل أبيض
رشة جوزة الطيب
ربع كوب فسدق مجروش
1 معلقة كبيرة دقيق
ربع كوب زبدة
معلقة زيت
لتر مرق

الطريقة :

يفرم اللحم والبصل والثوم فرما ناعما ، تتبل ملح وفلفل وجوزة الطيب ويضاف الفسدق.
تعجن المكونات وتشكل كرات او شكل مخروطى ، تبدر بالدقيق ، تحمر فى الزبدة مع معلقة زيت  
مدة ربع ساعة على نار منخفضة .
يضاف الخل غلوة ويضاف المرق تغطى وتترك على النار الخفيفة مدة ساعة .
تقطع وتقدم ساخنة او باردة .


المصدر :

الست مفيدة

 لا يوجد صورة حاليا


نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي( مطبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة