home الرئيسيةpeople_outline الأعضاء vpn_key دخول
chatالمواضيع الأخيرة
شركة تنظيف وتعقيم بالرياض بخصم 25%access_timeالثلاثاء يوليو 13, 2021 4:15 pmpersonebtihal sobhy
ضرورية فقدان الوزن لتسكين آلام الظهرaccess_timeالثلاثاء يوليو 13, 2021 4:12 pmpersonebtihal sobhy
تنسيق حدائق الكويت access_timeالثلاثاء يوليو 13, 2021 4:03 pmpersonebtihal sobhy
كشف تسربات المياه بالرياضaccess_timeالثلاثاء يوليو 13, 2021 3:56 pmpersonebtihal sobhy
شركة نقل عفش بجدة نقلتك | النقل السريعaccess_timeالثلاثاء يوليو 13, 2021 3:55 pmpersonebtihal sobhy

طريقة عرض الأقسام

لونك المفضل

ممكن استشاره


avatar
مشاركة
السلام عليكم
محتاجه طريقه تخلى االاكل مايلزقش
فى الاوانى

وشكرااااااااااااااااااااا

تعاليق

بنت مصر
بنت مصر
فى انتظار رد مدام مفيدة
الجمعة مارس 30, 2012 7:03 pm


عدل سابقا من قبل بنت مصر في الخميس مايو 10, 2012 4:26 pm عدل 1 مرات
الست مفيدة
الست مفيدة
@اميره العشاق كتب:
السلام عليكم
محتاجه طريقه تخلى االاكل مايلزقش
فى الاوانى

وشكرااااااااااااااااااااا

السلام عليكم يا أميرة العشاق
مشكلتك مربوطة بنوع الاوانى المستخدمة لو كانت من الالومنيوم فشىء طبيعى
فالالومنيوم يتأثر بالحرارة ويخف فى الوزن من كثرة الاستخدام فتجدية قاع الاناء يسقط ويقعر بعد ان كان متساوى
كما انه مضر بالانسان لانه بيتفاعل مع الاكل ويتأكسد مع الاحماض مثل الطماطم واللحليب فعليكى بتجربة ( سلق المواسير واللحم فيه يسود ضعى طماطم وسبكيها ترجع الانية تلمع وتنظف من السواد )
ويوصى بعدم غلى الحليب فى الالومنيوم
كما يتفاعل مع ملح الطعام فعليكى وضع ملح الطعام بعد طهى الاكل
اما اذا كنتى بتستخدمى اوانى اخرى
فلديكى سببان
الاول الغاز لو استخدامك الغاز الطبيعى فهو حامى على الاوانى فيجب تهدئة النار اثناء الطهى
وعند خبز شىء فى الفرن بيقل الوقت عن الوقت فى االفرن اللى بيستخدم السطوانة الغاز
السبب الثانى
هو انك بتسرحى وتسيبى الاكل لما يتحرق هههههههههههه
ونصحتى ليكى انك تستخدمى الاوانى الفجار ( الطواجن) فى منها بغطاء يدخل الفرن
بتضعى مكوناتك على بعض وتغطيها وتدخل الفرن بتحبس البخار والعناصر الغذائية
التى تصعد مع البخار فى الحلل الاخرى
وبعدى عن التسبيك لما فيه من اضرار
اما انقاذ الطعام المحروق بتفتحى الماء فى الحوض وتضعى الحلة حتى تبرد ولا تأثر على باقى الاكل
وينقل فى اناء اخر
ومعلومة صغيرة
مع قلى اى شىء مثل البيض فى الالومنيوم قبل وضع الزيت ضعى معلقة من الملح وسخنيها مع تحريك الطبق
ثم ارميها وضعى الزيت وقلى البيض ده بيعمل على عدم لصق البيض بالطبق
ده كل ما لدى من معلومات فى الموضوع
لكى تحياتى
السبت مارس 31, 2012 9:06 am
dodo love hamo
dodo love hamo


جزاكى الله خيراً يامدام مفيدة افادك الله
السبت أبريل 14, 2012 2:23 am
avatar
مريم ام خالد

دايماً لازم عيون الغاز النار واطي مثل للسواقه في التئني السلامه وفي العجله الندامه وانا اقول العجله والنار العاليه تعطيكي اكله محروقه
الطبخ بده تاني
الثلاثاء مايو 08, 2012 8:16 am
أميرة القصر
أميرة القصر
مريم حواء كتب:

دايماً لازم عيون الغاز النار واطي مثل للسواقه في التئني السلامه وفي العجله الندامه وانا اقول العجله والنار العاليه تعطيكي اكله محروقه
الطبخ بده تاني

ههههههههه
فعلا يا جميل
وكمان التقليب واجب
تسلمى يا سكرة
الثلاثاء مايو 08, 2012 10:29 am
بنت مصر
بنت مصر

افادكم الله يا مفيدات يا قمرات
ممكن استشاره 1102651821
الأربعاء مايو 09, 2012 5:23 pm
الست مفيدة
الست مفيدة
اى خدمة
a Face 
الأربعاء سبتمبر 04, 2013 10:14 am
كاتب هذه المساهمة مطرود حالياً من المنتدى - معاينة المساهمة
فراشة المنتدى
فراشة المنتدى
ماشاء الله عليكم
ستات بيوت بجد
الأحد سبتمبر 08, 2013 7:23 pm
ارسال رد

هــــــام

ندعوك للتسجيل في المنتدى لتتمكن من ترك رد أو تسجيل الدخول اذا كنت من اسرة المنتدى

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى