home الرئيسيةpeople_outline الأعضاء vpn_key دخول
chatالمواضيع الأخيرة
10 نصائح لإنقاذ العلاقة بين الزوجين!access_timeالثلاثاء مارس 19, 2019 11:26 pmpersonالست مفيدة
عزيزي الرجل ...وصفة تغنيك عن الفياجرا access_timeالثلاثاء مارس 19, 2019 10:52 pmpersonالست مفيدة

طريقة عرض الأقسام

لونك المفضل

الفراخ المشوية على عين البتوجاز


مشاركة منى ليكى

الوصفة من وصفاتى وكتبة فى اكثر من موقع


السلام ليكم يا بنات وسيدات المنتدى
دى طرقتى فى شىء الفراخ
ما هقول عندى شواية ولا جريله
انا بستخدم ديما كل للى متوفر لدى
من عير تكلفة
فمعلت الفراخ بهذه الطريقة اكثر من مرة
وكانت تجنن
يلا نبدأ كفاية حكاوى ههههههههههه

المقادير

فرخة كيلو 250 جرام

بصل مبشور
خل
زعتر
فلفل اسود ملح
وممكن عصير طماطمايه

الطريقة

* البصل المبشور نضيف اليه الملح والفلفل والزعتر والخل ونقلب
* نقسم الفرخة نصفين طوليا وندق حتى تتفتك الانسجة وينكسر العظم

* تبلى بالخلطة كل اجزاء الفرخة واتركيها لمدة ساتين او اكثر
* احضرى الشياطة اللى بتستخدم للارز ومسحيها
بالزيت وحتيها لى البتاجاز وهتى نصف الفرخة وحتيها على الشياطة وبغطاء الامونيوم اضغطى ليها وانتى مسكه بفوطه حتى لا يسخن الغطاء بيدك واضغطى وكل خمس دقائق تقلبى الفرخة
حتى يتم النضج


* رحتها هتجيب الجيران صدقونى
وعملى جبها مكرونة اسباجتى وسلطة طحينة

بالف هنا


نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي( مطبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة

تعاليق

ام عماد
ام عماد
طريقة رائعة رح اجربها ان شاء الله

منى ليكى منى ليكى منى ليكى
في الأحد نوفمبر 11, 2012 8:43 am
الست مفيدة
الست مفيدة
نورتى الموضوع ام عماد مشكورة
في الإثنين نوفمبر 19, 2012 7:57 am
nada ahmed
nada ahmed


في الثلاثاء يونيو 11, 2013 2:48 am
ضي الشمس
ضي الشمس
طريقه سهله وجميله يسلمو مدام مفيده
في الثلاثاء يونيو 11, 2013 8:54 am
الست مفيدة
الست مفيدة
بالف هنا
اجمل تحية 
في الإثنين نوفمبر 11, 2013 1:18 am
ام يوسف
ام يوسف
واووووووووو
جميلة تسلمى
طيب الفراخ دى وزن كام عشان ماتكنش ناية يا مفيدة
في الثلاثاء يونيو 03, 2014 9:15 pm
الست مفيدة
الست مفيدة
اهلا ام يوسف
وزنها من 1200 :1500 جرام حبيبتى عشان تستوى وتكون طعمه
وكل ما تخليها فى التتبيلة تكون اطيب وتستوى سهل
بالف هنا
في الثلاثاء يونيو 03, 2014 9:20 pm
ارسال رد

هــــــام

ندعوك للتسجيل في المنتدى لتتمكن من ترك رد أو تسجيل الدخول اذا كنت من اسرة المنتدى

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى