اعملي الحواوشي زاي المطاعم


الست مفيدة
مشاركةاعملي الحواوشي زاي المطاعم  Iio10
مقادير :
١/٢ كيلو لحم مفروم
١ بصلة كبيرة
١ ثمرة فلفل رومي
١ ثمرة فلفل حار (اختياري)
ملح وفلفلاسود و بهارات لحم (رشة خفيفة)
١/٢ ملعقة صغيرة زنجبيل
أرغفة عيش بلدي
الطريقة :
- تبشري البصلة ويضاف لها الملح والفلفل وباقي البهاريات ثم تعجن مع اللحم.
- يقطع الفلفل الرومي والحار إلى قطع صغيرة ويضاف إلى اللحم.
- قومي بفتح كل رغيف من الأمام وضعي فيها كمية مناسبة من خليط اللحم والبهارات ثم افرديها حتى تملأ الرغيف.
- بعد الإنتهاء من حشو أرغفة العيش قومي بلف كل رغيف في ورق فويل.
- سخنى الفرن على درجة حرارة متوسطة ثم رصي أرغفة الحواوشي في صاج وضعيها في الفرن من ٢٠-٣٠ دقيقة.
- اخرجي الأرغفة من الفرن بعد اختبار نضج اللحم ثم قديمها مع السلطة الخضراء والبطاطس المقلية .


نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي علي جوجل( طبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة