طريقة عمل سمك سنجاري علي طريقتي


الست مفيدة
مشاركة


المقادير :
1 كيلو سمك سنجاري نظيف ومقطع اجزاء
2 حبه من الفلفل اللوان مقطع جوانح ( جوليان)
2 حبة فلفل أخخضر مقطع جوانح ( جوليان )
4 حبات من الطماطم مقطعة قطع صغيرة
بصلة كبيرة مقطعة جوانح رفيعة
حزمة من الشبت والبقدونس مقطعة صغير
1 حبه ليمون كبيرة
معلقة كبيرة خل
ملح وفلفل اسود وكمون وشطة
3 ملاعق من الزيت

الطريقة :

- في طبق عميق اخلطي كل المكونات مع بعض وتتبل ويوضع عليها عصير الليمونه وخل والزيت وقلبي الخليط جيدا .
- في صينية قومي بوضع نصف الخليط في القاع ورصي اجزاء السمك بعد حشوها من الداخل بالخليط .
- قومي بوضع قليل من الخليط علي السمك من اعلي ويدخل الفرن حتي ينضج ويحمر الوجه .




- يقدم مع الأرز الابيض وسلطة طحينة او خضراء .



نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي( مطبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة