طريقة عمل الحمص اللبناني باللحم المفروم


الست مفيدة
مشاركة
طريقة عمل الحمص اللبناني باللحم المفروم Lebane10

المقادير:

1/2 كوب حمص
ملعقة طعام زبادي
ملح وفلفل اسود
صنوبر
عصير ليمونه
250 غرام لحمة عجل مفروم
بقدونس

الطريقة :

قومي بنقع الحمص في ماء طوال الليل ، ثم قومي بسلقه حتي ينضج تماما
ضعيه بالفرامه ونضيف معاه عصير ليمونه صغيره ورشة ملح وملعقة صغيرة طحينه سائله وملعقة طعام زبادي ونفرمهم ناعم
علي النار نسخن المقلايه ونضيف 250 غرام لحمة عجل مفروم (منزوعة الدهن)
مع رشة ملح وفلفل اسود واي بهارات تحبوها ونقلب باستمرار.



نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي علي جوجل( طبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة