طريقة عمل أفخاد الدجاج بالبصل


الست مفيدة
مشاركة


المقادير:


4 قطع من افخاد الدجاج الطازج
5 حبات من البصل
5 حبات فلفل الوان
4 حبات لمون
طماطم حسب الرغبة
معلقة كبيرة ملح
معلقة من الفلفل الاسود
والكمون
معلقتين زيت
معلقة شطة .

الطريقة :


يتم خلط الملح والفلفل الاسود والشطة واللمون وتغميس قطع الفراخ .

دهن الصنية بالزيت.

تقطيع البصل والفلفل والطماطم .

يرص البصل في اسفل الصينية مع الفلفل والطماطم وفوقه قطع الفراخ ورش باقي مكونات التوابل.

وضع الصينية في الفرن في درجة حرارة 180 درجة لمدة ساعه الا ربع وتقدم مع مكرونة اسباجتي .


نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي( مطبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة