طريقة عمل افخاد الدجاج بالبصل


مشاركة



المقادير:

4 قطع من فخاد الدجاج الطازج او اكتر
5 حبات من البصل
5 حبات فلفل الوان
4 حبات لمون
طماطم حسب الرغبة
معلقة كبيرة ملح
معلقة من الفلفل الاسود
رشة من الكمون
معلقتين زيت

معلقة شطة .

الطريقة :


يتم خلط الملح والفلفل الاسود والشطة واللمون وتغميس قطع الفراخ.

دهن الصنية بالزيت.

تقطيع البصل والفلفل والطماطم .

يرص البصل في اسفل الصينية مع الفلفل والطماطم وفوقه قطع الفراخ ورش باقي مكونات التوابل.

وضع الصينية في الفرن في درجة حرارة 180 درجة لمدة ساعه الا ربع .


نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي( مطبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة