طريقة أجنحة دجاج بالكمون


الست مفيدة
مشاركة



المقادير:

2 معلقة كبيرة دقيق حمص
1 معلقة صغيرة كمون ناعم
1 لتر زيت قلي
1 معلقة صغيرة فلفل أحمر مطحون
1 معلقة صغيرة بهارات مشكلة
1 كوب دقيق
1 معلقة صغيرة كزبرة جافة ناعمة
1 كيلو أجنحة دجاج
1 كوب ماء (دافي للعجن)
1 ليمونة
1 معلقة صغيرة ملح أو حسب الرغبة

الطريقة :


قومي تنظيف أجنحة الفراخ بالملح، الدقيق، والليمون.
قومي بخلط الدقيق مع البهارات والملح ويتم صب الماء الدافئ على الخليط بالتدريج حتى نحصل على عجينة متماسكة.
قومي بتغميس الأجنحة في العجينة.
يسخن زيت التحمير في المقلاة ويتم قلي الأجنحة، وتصفى من الزيت ، وتقدم ساخنة مع مكرونة .



نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي( مطبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة