طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشيه


الست مفيدة
مشاركة
طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشيه 29cnwo3



المقادير :

كمية من البندق الصحيح ، وكمية من البندق المجروش .
200 جرام من الشيكولاته الخام .
ملعقتان كبيرتان من الشيكولاته نوتيلا .
50 جرام زبدة .
قوالب سيليكون صغيرة أو من الورق الألومنيوم .

الطريقة :

توضع الزبدة مع الشيكولاته الخام في وعاء على حمام مائي لإذابة الشيكولاته .
ترفع الشيكولاته الذائبة بعيدا عن النار .
يضاف البندق المجروش للشيكولاته الذائبة وتقلب جيدا .
تضاف شيكولاته نوتيلا للشيكولاته والبندق وتقلب معا لتختلط المكونات .
ثم يتم توزيع حبات البندق في القوالب .
تصب كمية من خليط الشيكولاته والبندق المجروش على حبات البندق السابقة .
توضع القوالب في الثلاجة حتى تجمد حبات شيكولاته فيرويرو روشيه وتتماسك جيدا .
تخرج حبات الشيكولاته من الثلاجة ، وتفك من القوالب ثم توضع في ورق الزبدة المخصص للحلويات .


طريقة عمل الشيكولاتة الفيريرو روشيه 2e1avwm


نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي علي جوجل( طبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة