طريقة عمل الجلاش باللحم المفروم


الست مفيدة
مشاركة
مطبخ الست مفيدة 


المقادير:
نصف كيلو من الجلاش
نصف كوب زبدة سايحة
نصف لتر لبن
بصلة متوسطة مفرومة
نصف كيلو لحم مفروم
ملعقة كبيرة كمون
ملعقة كبيرة صلصة طماطم
ثوم مفروم
الطريقة :

يتم تعصيج اللحم فى الزيت والبصل والملح والفلفل والكمون ثم نضيف الثوم والصلصة .
ندهن صينية فرن بالزبد ثم نفرد فوقها 6 طبقات من الجلاش بالتبادل مع الزبد وبين كل ثلاث طبقات والثلاث الأخرى نضع طبقة اللحم
نقوم بطى الحروف للداخل ودهنها ودهن الوجه بالزبد أيضاً ثم نقوم بتقطيعها وسقيها باللبن ثم ندخلها الفرن على درجة حرارة 180 لمدة 25 دقيقة .
تقدم مع شربة لسان عصفور وسلطة خضراء بدرسنج المايونيز .
طريقة عمل الجلاش باللحم المفروم 255thfb


نتشرف بزيارتكم في منتدنا ومدونة الطبخ الأحترافي علي جوجل( طبخ الست مفيدة )
وشاهدوا احلي وصفات ونصائح الدبير المنزلي والعناية والجمال علي
قناة الست مفيدة علي اليوتيوب وكون اول المشتركين بالقناة ودوس علي الجرس يصلكم
اشعارات القناة
مع السلامة